Tervetuloa BellaAmoreen

Kauneus | Hieronta | Terveys | Osteopatia

Meidän Tarinamme

BellaAmore syntyi Italian auringon alla, viehättävässä Gardan vuoristokylässä. Päätimme perustaa hoitolan, jossa tunnet olosi heti kotoisaksi ja tervetulleeksi.

Sitoutumisemme Sinulle

BellaAmoressa tarjoamme yksilöllistä ja ihmisläheistä palvelua vahvalla ammattitaidolla. Tiimimme on aidosti kiinnostunut ihmisistä, heidän hyvinvoinnistaan, mielestään ja kehostaan.

Holistinen Lähestymistapamme

Uskomme kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin, joka säteilee sisältä ulospäin hyvänä olona ja hehkuvana ihona.

Bella Amoren tiimi yksilöllistä palvelua
Hellävaraiset ja laadukkaat luonnon tuotteet kauneushoitola Helsinki

Luonnolliset ja Laadukkaat Tuotteemme

Käytämme hoidoissamme vain hellävaraisia, luonnonmukaisia ja ympäristöystävällisiä ammattikosmetiikkatuotteita. Valitsemme tuotteet niiden korkean laadun, ekologisuuden ja tehokkuuden perusteella, jotta ne täydentävät toisiaan.

Monipuoliset Hoidot

Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Osteopatia on yksi palveluistamme, ja se auttaa kehoa saavuttamaan tasapainon ja optimaalisen toiminnan.

Tule Kokemaan BellaAmore

Koe ero BellaAmoressa. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa.

Lämpimin terveisin,

Anne Laari ja BellaAmoren tiimi

Keitä me olemme?

Anne Laari Bella Amore

Anne

Valmistuin Cidesco-kosmetologiksi vuonna 1993, ja ensimmäiset 15 vuotta työskentelin kynsiteknikkona. Äidiksi tullessani löysin uuden intohimon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka johdatti minut ayurvedan, vyöhyketerapian, kasvojoogan, energiahoitojen ja erilaisten hierontatekniikoiden maailmaan.

Olen erityisen kiinnostunut kosketuksen ja mielen syvästä yhteydestä, ja tämä näkyy kaikissa hoidoissani, joissa pyrin tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisen ja holistisen kokemuksen. Vapaa-ajallani nautin meren rauhoittavasta vaikutuksesta, ulkoilusta koirani kanssa ja pysyn energisenä crossfit-harrastukseni avulla. Nämä hetket tuovat minulle tasapainoa ja hyvinvointia, joita haluan jakaa myös asiakkailleni.

Jokainen päivä on mahdollisuus syventää tietämystäni ja tuoda uutta ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista.


Antti Bella Amore

Antti Laine – Koulutettu Osteopaatti ja Monipuolinen Hoitoasiantuntija

Valmistuin osteopaatiksi 2023 ja olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Koulutustaustaani kuuluvat myös hieronta(2013), jäsenkorjaus, kalvokäsittelyt sekä Dry Needling -terapia. Hoitofilosofiani perustuu kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Uskon, että hoidon ei tulisi koskaan tuottaa kipua, ja yhdistän eri hoitomuotoja yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä krooninen kipu, urheiluvamma tai stressin lievitys, tarjoan kattavan valikoiman hoitoja, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Minulle on tärkeää, että asiakkaani kokevat ainutlaatuisen ja holistisen hoitokokemuksen.

Vapaa-ajallani pidän itseni energisenä ulkoilemalla koirieni kanssa, harjoittelemalla street workout -treeniä sekä nauttimalla kylmävesiuinneista ja saunasta. Nämä hetket tuovat minulle tasapainoa ja hyvinvointia, joita haluan jakaa myös asiakkailleni. Uskon vahvasti, että ”liike on lääke”, ja olen sitoutunut auttamaan sinua löytämään tasapainon ja harmonian kehossasi.

Varaa aika minulta ja koe yksilöllinen ja tehokas hoito, joka tukee kehosi hyvinvointia ja parantaa elämänlaatuasi. Jokainen päivä on mahdollisuus syventää tietämystäni ja tuoda uutta ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista. Ota yhteyttä ja astu askeleen lähemmäksi kivutonta ja energisempää arkea!


Anu Bella Amore

Anu

Valmistuin Vuokatin urheiluopistosta 2011 ja olen koulutettu hieroja, jolla on vuosien kokemus niin klassisesta kuin urheiluhieronnastakin. Tarjoan kattavia hierontapalveluita koko keholle.

Voit varata minulle ajan myös stressiniskahierontaan tai intialaiseen päähierontaan.

Tule Kokemaan BellaAmore

Koe ero BellaAmoressa. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa.

Lämpimin terveisin,

Anne Laari ja BellaAmoren tiimi