Osteopatia Töölö

Kokonaisvaltaista apua kokeneelta osteopaatilta

  • Yksilöllisesti räätälöityä ja kokonaisvaltaista osteopatiahoitoa
  • Tutkittuun tietoon pohjautuvaa hoitoa 10 vuoden kokemuksella
  • Monipuolista apua vaivoihin koulutetulta osteopaatilta

Asiakkaamme kertovat

google
google
google
google
google
google
JC F
25.8.2018
google
google
google
google
google
Osteopatia Töölö Bella Amore

Osteopaatti ja monipuolinen terapeutti

Osteopatia on holistinen hoitomuoto, joka keskittyy kehon toiminnallisuuden ja rakenteen tasapainottamiseen. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa löytämään ja hoitamaan kivun perimmäiset syyt sekä edistämään kehon luontaista paranemiskykyä. 

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, yhdistäen kattavan koulutukseni yli kymmenen vuoden kokemukseen innovatiivisilla hoitomenetelmillä. 

Tarjoan yksilöllisesti räätälöityä hoitoa, joka perustuu tutkimuspohjaiseen lähestymistapaan ja syvälliseen tietämykseen anatomian, fysiologian ja biomekaniikan aloilta.

Osteopatian palvelut:

Tarjoamani osteopatia keskittyy kehon ja mielen tasapainon edistämiseen, jotta keho voi toimia optimaalisesti. Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti ja ne yhdistävät manuaaliset tekniikat ja keho-mieli-yhteyden vahvistamisen.

  • Laaja-alainen tutkiminen ja diagnoosien tulkinta: Jokainen hoito alkaa perusteellisella potilaan tilan arvioinnilla, jossa huomioidaan kehon ja mielen yhteys. Tämä kattava tutkimus ohjaa yksilöllisen hoitosuunnitelman laatimista, jotta voidaan parhaiten vastata potilaan tarpeisiin.
  • Nivelten manipulaatio ja mobilisaatio: Tekniikat, joilla pyritään palauttamaan nivelten normaali liikkuvuus ja vähentämään kipua, mikä tukee kehon tasapainoista toimintaa.
  • Dry needling: Steriileillä neuloilla tapahtuva triggerpisteiden käsittely, joka lievittää lihaskireyksiä ja kipua sekä vapauttaa kehon energiavirtoja.
  • MET-tekniikka (Muscle Energy Technique): Aktiivinen tekniikka, jossa potilaan kevyt lihastyöskentely ja terapeutin tuki auttavat mobilisoimaan lihaksia ja niveliä luonnollisesti ja turvallisesti. 
  • Purentalihasten käsittely: Tehokas yhdistelmä mobilisointia ja neulotusta, joka lievittää purentahäiriöitä ja muita leukanivelongelmia, edistäen samalla kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.
  • Kalvokäsittely Menetelmät, jotka keskittyvät faskian eli sidekudoksen joustavuuden ja liikkuvuuden parantamiseen, auttaen kehoa palautumaan ja toimimaan optimaalisesti.
  • Syväkudoshieronta: Intensiivinen hieronta, joka kohdistuu syviin lihaskerroksiin, parantaa verenkiertoa ja lihasten toimintaa sekä edistää rentoutumista.
  • Kivunhallinta ja stressinhallinta: Osteopatian avulla pyritään lievittämään kipua ja stressiä tukemalla kehon ja mielen tasapainoa. Tämä sisältää hengitystekniikoita, rentoutusharjoituksia ja stressinhallinnan neuvoja.
  • Liikuntaterapia ja kuntoutusohjaus: Suunnittelen yksilöllisiä liikuntaohjelmia, jotka tukevat kehon toimintakykyä ja edistävät paranemista. Näihin voivat kuulua esimerkiksi liikekontrolliharjoitukset ja venyttelyohjelmat.
  • Raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen hoito: Osteopaattiset hoidot auttavat kehoa sopeutumaan raskauden aikana tapahtuviin muutoksiin ja lievittävät synnytyksen jälkeisiä vaivoja, kuten selkäkipuja tai turvotusta.

Osteopatian hyödyt

1. Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Osteopaattinen hoito auttaa palauttamaan koko kehon optimaalisen toiminnan ja vähentämään kipua.

2. Yksilöllisesti räätälöidyt hoidot

Jokainen hoito suunnitellaan tarkasti potilaan tarpeiden ja oireiden mukaan. 

3. Ennaltaehkäisevä vaikutus

Hoito vahvistaa kehon omaa kykyä ylläpitää tasapainoa ja terveyttä ja ennaltaehkäisee näin monia vaivoja ja kiputiloja.

4. Ei invasiivinen

Osteopatiassa käytössä on lempeät mutta tehokkaat hoitokeinot, jotka sopivat kaikenikäisille. 

Osteopatia Antti Bella Amore
Antti koulutettu hieroja Bella Amore

Antti

Antti on osteopaatti, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Hänellä on kattava osaaminen ja tutkinnot myös hieronnasta, jäsenkorjauksesta sekä Dry needling –terapiasta. 

Antti painottaa hoidoissaan kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Minulle käyvät seuraavat maksutavat:

Meillä käy Smartum Pay
Epassi-logo
Edenred-logo

Osteopaattisen hoidon hinnat

30 min

50 €

50 min

70 €

75 min

95 €

Koti- ja yrityskäynnit

Alkaen 100 € / h

50 €

(Sisältää matkakulut 10 km säteellä, yli 10 km +0,60 € / km.)

Peruuttamatta jätetystä tai alle 24h peruutetusta hoidosta veloitamme hoidon hinnan.

Valitse osteopatiaan sopivan mittainen aika